En aquest espai publicarem algunes receptes de cuina de diferents països del món. Esperem que us agradin.
La primera recepta és típica russa:
Crep de blat
Ingredients:
600g de farina de blat
20g de sucre
25 g de mantega
1 ou
25g de llevat
10g de sal
950g llet
40g d'oli
Procediment:
Aproximadament 3/4 de la llet es calenta a 30º-35ºC. Afegim el llevat, el sucre, la sal, l'ou, la mantega i ho barregem tot. Després anem afegint a poc a poc la farina de blat i ho remanem ràpid. Tapem el recipient de la massa amb un drap i ho col·loquem en un lloc templat. Quan la massa hagi pugat, l' aplastem i afegim la resta de la llet. Després de una hora posem els creps d'un en un en una paella.
Es poden servir amb... nata amb nata, xocolata, caviar, confitura... (depèn del gust de cadascú).
La primera recepta és típica russa:
Crep de blat
Ingredients:
600g de farina de blat
20g de sucre
25 g de mantega
1 ou
25g de llevat
10g de sal
950g llet
40g d'oli
Procediment:
Aproximadament 3/4 de la llet es calenta a 30º-35ºC. Afegim el llevat, el sucre, la sal, l'ou, la mantega i ho barregem tot. Després anem afegint a poc a poc la farina de blat i ho remanem ràpid. Tapem el recipient de la massa amb un drap i ho col·loquem en un lloc templat. Quan la massa hagi pugat, l' aplastem i afegim la resta de la llet. Després de una hora posem els creps d'un en un en una paella.
Es poden servir amb... nata amb nata, xocolata, caviar, confitura... (depèn del gust de cadascú).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada